Начало » Футболни прогнози » Зенит – Севиля

ЗенитСевиля
Зенит – Севиля
Лига Европа
Четвъртък – 23.04.2015

След първата среща между тези два отбора, Зенит ще търси да върне 1 гол дефицит от първата среща, а това че някой от ключовите им играчи се завръщат в игра, дава надежда на феновете. Носителите на Лига Европа – Севиля, се справиха добре в първия мач, но дали ще издържат на студа и вероятния дъжд който ги очаква в Русия.

Въпреки че Зенит се приближат до 3-та титла в последните 5 години, те съвсем не оправдават голямата инвестиция която бе вложена в отбора. За да стигнат до тук руснаците отстраниха ПСВ и Торино, а в първата среща с испанците, независимо от факта че играха без Хълк, Дани, Смолников и Кришино, успяха да измъкнат приличен резултат и оставиха всичко да се реши днес.

Севиля могат да бъдат поздравени за баланса който успяват да запазят между мачовете си в първенството и в Европа, но сезона все още не е свършил и ще бъде интересно да видим дали ще успеят да издържат до края. Въпреки че в последния си мач „червено-белите“ пропуснаха възможността да изравнят Валенсия, те все още са в битката за последното място даващо право на участие в шампионската лига другия сезон.

Всеки който е гледал първия мач, знае че победата на Севиля не бе никак лесна, а факта че този път мачът е в Русия ще доведе до още повече проблеми за Унай Емери. Според мен тази среща ще бъде една от най-интересните през този сезон в Лига Европа и ще ни донесе насладата да видим поне 2 гола.

Прогноза: Гол/Гол при коефициент от 1,66

Остави коментар