Начало » Футболни прогнози » Чили – Мексико

ЧилиМексико
Чили – Мексико
Копа Америка
Понеделник – 15.06.2015

Отбора на Чили трябваше да работи доста в първата си среща от Група А срещу Еквадор, където противниците им се отбраняваха доста добре в по-голямата част от мача. Въпреки това чилийците победиха с 2:0 и показаха на Бразилия и Аржентина, че определено могат да им създадат проблеми.

Мексико пък започна мачовете си в групата с нулево равенство срещу слабака Боливия и така постави класирането си напред под въпрос. Това равенство от първия двубой означава, че днес те ще трябва да победят фаворита в групата, но от това което видяхме от Чили в първата среща знаем че 3-те точки тук няма да са никак лесни.

Работата е там, че победа на Чили в първия двубой не дойде никак лесно. Отбора имаше нужда от правото да получи дузпа, за да открие резултата, преди да се стигне до 84-тата минута когато отбелязаха второто попадение и оформиха крайния резултат.

В 6-те си приятелски срещи преди започването на Копа Америка, Чили успяха да опазят мрежата си суха само 2 пъти и дори факта, че не допуснаха гол срещу  Еквадор, не трябва да ги успокоява, защото Мексико са по-сериозен съперник и определено ще им донесат главоболия в защитен план.

От първата среща видяхме че Чили са доста мотивирани и това ме кара да мисля, че те със сигурност ще отбележат гол днес. От друга страна, за Мексико този мач е от изключителна важност, и те ще го изиграят като финал, заради което, смятам че един залог за Гол/Гол би бил удачен в случая.

Прогноза: Гол/Гол при коефициент от 2,25

Остави коментар