Начало »Полезно » Мобилни залози или как да заложа през телефона си

betfair mobile
  Технологиите отдавна навлязоха силно в нашия живот, било то за       добро или за лошо. В тази статия ще стане дума за вече възможните   у нас залози през телефона. Представете си, че се намирате на          километри от най-близкия пункт или компютър и нямате                      възможност да заложите на иначе сигурния мач.

    Големите букмейкъри предлагат решение на това с услугата        наречена мобилни залози. Вече не е нужно да имате достъп до компютър, просто трябва да отворите сайта на букито през GSM-а си и да заложите на избраните срещи. Няма място за учудване при подобен род услуги, отдавна вече може да правите плащания през телефона си, да купувате различни стоки от онлайн аукциони или да проверите какво ново има във Facebook.

Няма абсолютно никаква разлика между нормалните залози и тези през телефона. Коефициентите са същите, опциите за залог са доволно много. Като цяло букмейкърите са се погрижили да нямате почти никакви ограничения когато правите залозите си през телефона.

Сигурно се питате кои букмейкърски къщи предлагат мобилни залози. В тази статия ще ви предложа два такива, като ще бъде приложено и обяснение как точно става залога през GSM.

Мобилни залози от bet365

 1. Вижте дали телефона Ви има интернет. Тази услуга би трябвало да е автоматично настроена. Ако не е, проверете при Вашия оператор, за да разберете дали тази услуга е достъпна на Вашия телефон.
 2. За да залагате чрез телефона си в bet365 трябва да имате сметка в bet365. Ако все още не сте клиент на bet365, регистрирайте се от тук.
 3. Напишете в браузъра си mobile.bet365.com
 4. За да заложите на определен пазар или събитие, логнете се, използвайки потребителското си име в bet365 и парола за сигурност, които сте избрали при откриване на сметка в bet365.
 5. След като се логнете ще може да залагате, видите баланса си и правите депозити.

Мобилни залози от Betfair

 1. Вижте дали телефона Ви има интернет. Тази услуга би трябвало да е автоматично настроена. Ако не е, проверете при Вашия оператор, за да разберете дали тази услуга е достъпна на Вашия телефон.
 2. За да залагате чрез телефона си в Betfair трябва да имате сметка в Betfair. Ако все още не сте клиент на Betfair, регистрирайте се от тук.
 3. Напишете в браузъра си betfair.com и автоматично ще бъдете пренасочени към мобилната версия на букмейкъра.
 4. За да заложите на определен пазар или събитие, логнете се, използвайки потребителското си име в Betfair и парола за сигурност, които сте избрали при откриване на сметка в Betfair.
 5. След като се логнете ще може да залагате, видите баланса си и правите депозити.
 6. Вижте упътването за първия ви залог през телефона в сайта на Betfair.

Общо взето това е цялата философия. При някакви проблеми е добре да се обърнете към самия букмейкър, който ще ви каже най-точно къде точно бъркате.