Начало »Полезно » Как да започнем с онлайн залозите

Първо нека благодаря за многото имейли, които получаваме на betting@futbolniprognozi.eu. Винаги е хубаво, когато някои оценява труда ни, а и с радост приемаме всякакви предложения и градивна критика. В тази статия ще се върнем в самия старт на залозите в интернет, а именно как да започнем.

Дните, когато трябваше да отидем до местния пункт на Еврофутбол бавно отиват към своя край. Все още има доста хора, които залагат по този начин, но бъдещето е в онлайн залози. Предимствата са доста и не говоря само за много по-високите коефициенти. Постоянно има живи предавания, има значително по-голям избор на това какво да заложиш парите си, а и не е нужно да ставаш от удобния фотьойл, за да отидеш то местния пункт.

Да залагаш онлайн не е толкова сложно. Някои от вас сигурно вече са купували продукти през интернет, като процеса е подобен. Онлайн букмейкърите са като всички други онлайн търговци, с тази разлика, че ако спечелиш, те ти плащат.

Стъпка 1: Посети сайта на букмейкъра

И така, за да започнеш с онлайн залагането първо трябва да посетиш сайта на избрания букмейкър. Тук трябва да препоръчвам нашия топ букмейкър Betfair, който също така е и един от малкото които в момента имат правото на оперират в България.  Вие обаче сте свободни да изберете, който си искате.

Стъпка 2: Отваряне на сметка

Тази стъпка може да откаже доста хора, най-вече от страх да не си дадат личните данни, като имейл адрес, телефон, дата на раждане и т.н. От букмейкърска гледна точка те просто искат да знаят  кой точно сте вие и дали имате навършени 18 години. Няма от какво да се страхувате, личните ви данни няма да бъдат публикувани никъде и трети лица няма да имат достъп до тях. Отварянето на сметка отнема около 3 минути.

Betfair регистрация

Стъпка 3: Изберете метод на депозиране

Тук всичко е до лични предпочитания. Аз лично използвам моята дебитна карта Виза Електрон, която до момента ми върши перфектна работа. Ако предпочитате да използвате услугите на Moneybookers или Neteller направете го. И така, изберете метода си на депозиране и просто следвайте стъпките. Сайтовете на букмейкърите са безопасни и сигурни, ако не беше така, нямаше да им бъде позволено да правят подобен род бизнес.

debit-card-betfair

Стъпка 4: Намерете подходящ залог

Приключихме със скучните неща и дойде момента за забавната част. Самото залагане! Запомнете, че веднъж направили първите три стъпки, вие не трябва да ги правите отново. Просто ще трябва да въвеждате името и паролата си в сайта.

Ще предположим, че това ще ви е първия онлайн залог, така че нека бъде запомнящ се и по възможност печеливш. Бихте могли да погледнете някои от нашите футболни прогнози или да си изберете сами какво да играете. Препоръчваме да се фокусирате върху спорт или отбор, който познавате.

Намирането на залог става изключително лесно. В централната част на сайта има „Топ фишове“, като там са поместени главните събития за деня. В лявата колона спортовете, на които може да заложите. Избирате примерно „Футбол“ и след това първенство, в което искате да играете.

Стъпка 5: Самото залагане

Вече се намирате в страницата на букмейкъра, като трябва да изберете залога си. Както виждате в горната част на екрана можете да изберете „Всички спортове“ след което да изберете на кой спорт искате да заложите. Малко по-надолу ви излизат и самите срещи.

zalagam-v-betfair

При натискането на даден залог от дясно ще ви излезе плъзгащо меню което показва какво сте избрали и на какъв коефициент. Единственото което остава да направим е да се уверим че не сме маркирали нещо погрешно и ако всичко е наред да поставим нашия залог. 

betfair-zalog

Стъпка 6: Отпуснете се и се наслаждавайте на играта!

Веднъж направен залога не може да се върне. Така че единственото, което остава да направите е да се отпуснете и да гледате мача на по бира с приятели. 

Надявам се, че тази статия да помогне на всички нови играчи, които искат да залагат в интернет, но просто не знаят как или се страхуват поради някакви причини. Не забравяйте и да пишете на betting@futbolniprognozi.eu, независимо дали ще изкажете мнението си, зададете въпрос или просто да ни напсувате.

Нашият основен партньор в залагането е Betfair. Отворете си сметка в Betfair и вземете вашия бонус, като същевременно залагате на сигурно и безопасно място. Кликнете тук за регистрация!