Начало » Полезно » Първа стъпка по пътя към успешните залози


От доста дълго време се занимавам с онлайн залози и през годините съм виждал какви ли не стратегии на залагане и съм ставал свидетел на огромни печалби (и на огромни загуби, разбира се!). Смея да твърдя, че имам известен опит в света на залозите и ще се опитам да ви обясня „петте топ умения“, които всеки един играч трябва да развие, за да превърне залагането онлайн в един стабилен доход, а защо не и основен.

Успеете ли разберете и най-важното да приложите написаното, то тогава ще имате далеч по-голям шанс да изкарвате добри пари, а не просто да играете за спорта и единия адреналин.

5. Статистиката и нейното анализиране

Едно от най-важните умения, което трябва да притежавате е да можете да анализирате статистиката за дадената среща. Гледането на статистиката на двата отбора не е достатъчно, трябва и да умеете да я тълкувате правилно. Следете новините в реномираните спортни сайтове, по възможност всеки ден. Трябва да знаете формата на отборите, играта им като гости и като домакини, колко голове вкарват, как се представят срещу тимовете от горната половина на таблицата, кои са основните им голмайстори, кои играчи са контузени.

Ще трябва да отделите известно време за информиране преди да направите ВСЕКИ ЕДИН залог. Точно колко време ще ви отнеме „да си напишете домашното“ зависи от това колко време стоите в сайтовете, които посещавате, скоростта ви на четене и попиване на информацията.

Гледайте внимателно за модели на поведение в даден отбор или статистически аномалии, които ще ви позволят да заложите с по-голяма увереност. Например даден тим е спечелил 6 от последните си 8 мача у дома с 1-0 и това не е случайно. Наблюдава се някакъв модел на игра, който ви дава известно предимство в залога, но не 100% сигурност за излизането му. Такъв 100%-ов залог няма!

Едни от играчите, които познавам и които печелят от залози (под печелят имам предвид много и често) отделят между 4 и 5 часа всеки петък за разучаване на залозите си пред уикенда. Колкото повече се информирате, толкова повече се увеличава шанса ви да забележите рисковия залог и да го избегнете. Не забравяйте, че букмейкърите си имат хора точно за тази работа и за да ги победите ще трябва да знаете повече от тях.

Ще препоръчам и някои сайтове като soccerway.com, imscouting.com, newsnow.co.uk (за последни новини, контузени и наказани футболисти), а си струва и да ползвате статистиката на сайтовете на букмейкърите. По този начин удоволствието е двойно, знаейки, че букито си плаща, за да му поддържат тези статистики, а и вие ги използвате, за да печелите. Запомнете, че мързела да отворите този или онзи сайт само ще ви носи вреда и излишни нерви.

И така, това беше първата стъпка по пътя към успеха, което накратко казано означава, че за да се издигнете от ниво „любител“ и „фен“ ще трябва да се научите да анализирате видимите и не чак толкова факти.

В следващите няколко дни ще ви запозная и с останалите четири стъпки, които ще ви превърнат в истинско страшилище за букмейкърите. Ако имате някакви въпроси може да пишете на betting@futbolniprognozi.eu или по-долу в коментарите.

Коефициентите са валидни в момента на публикуването на статията  и е възможно промяна, за което Futbolniprognozi.eu не носи вина. Ние ви съветваме, когато залагате, да го правите предпазливо и с мярка.

Коментари

  1. Petko казва:

    Polezna statiika. Ostava i da vlezat v upotreba 🙂

  2. jseven казва:

    Последното изречение ми хареса най – много, винаги предпазливо и с мярка, защото иначе колкото и да сте в час ще изгорите.

Остави коментар