Начало » Футболни прогнози » Олимпик Марсилия – Лион

Олимпик МарсилияОлимпик Лион
Олимпик Марсилия – Лион
Франция – Лига 1
Неделя – 15.03.2015

След като в последната си среща Олимпик Марсилия намери отново пътя към победата с внушителните 6:1 над Тулуза, сега ще я търсят и срещу лидера в класирането Лион. Днешните гости също постигнаха победа в последния си мач, но сега са изправени срещу далеч по-силен и мотивиран съперник, и още повече срещу конкурента им за титлата в Лига 1.

въпреки че подобри много играта отбора , треньора на Олимпик Марсилия бе сериозно критикуван заради серията от 4 мача без победа. Само преди 2 кръга , Марсилия бяха победени от Каен с 2:3 у дома, като по-лошото в случая е, не че загубиха срещата, а че пропиляха 2 гола преднина. След тази загуба мнозина повярваха че битката за титлата приключи , но според мен това въобще не е така.

Този сезон не само Марсилия надмина очакванията, а също така и Лион. Решението на клуба да използва играчи от школата даде по-добър резултат от очакваното и вече някой от играчите са в полезрението на
големите клубове от Европа.

Фактът, че Лион изкараха толкова много качествени играчи, и в същото време записват невероятни резултати в Лига 1 е още по-впечатляващ.

Само реди два кръга те загубиха от Лил с 2:1, но с отбелязването на 5 попадения на Монтпелие в последния кръг, със сигурност играчите са си повдигнали духа и ще пристигнат на Стад Велодром в отлично настроение.

Както казах, срещата е от излючителна важност и според мен това ще доведе до по предпазлива игра и от двата състава. Препоръчвам залог за под 2,5 гола.

Прогноза: Под 2,5 гола при коефициент от 2.00

Остави коментар