Начало » Футболни прогнози » Манчестър Юнайтед – Съндърланд

Манчестър ЮнайтедСъндърланд
Манчестър Юнайтед – Съндърланд
Англия – Висша лига
Събота 28.02.2015

В последния си мач Манчестър Юнайтед за пореден път разочароваха своите фенове, като този път това стана след като загубиха гостуването си на Суонзи с 2:1. Тази загуба в комбинация с победата на Арсенал, доведе до падането на „червените дяволи“ в класирането и те вече са на 4-тото място.

В защита Юнайтед изпитват леки затруднения и факта, че в последните си 11 домакинства само 3 пъти са успели да запазят мрежата си суха говори не много добре за играта на отбора в дефанзивен план.

Традиционно „червените дяволи“ играят доста добре срещу този съперник пред своята публика, като в последните 13 срещи , 10 пъти са излизали като победители, но да не забравяме че това бе под ръководството на Алекс Фъргюсън, а сега отбора изглежда и играе по съвсем различен начин.

За Съндърланд мога да кажа, че са успели да победят само в 1 от последните си 9 срещи за първенството, като в 5 от тях не са взели дори точка. Въпреки това , техния вратар се представя на ниво като е спасил 78% от ударите в посока на вратата му, което го прави 2-я най-добър вратар в първенството.

Като цяло в защитен план „черните котки“ не се справят чак толкова зле, но в нападение ситуацията е доста лоша. Според мен максимума който може да извлекат гостите от тази среща е равенството. Ако искате да избегнете малкия коефициент за победа на Юнайтед, ви препоръчвам да опитате залог за под 2,5 гола, където коефициента е доста по-добър.

Прогноза: Под 2,5 гола при коефициент от 2,00

Остави коментар