Начало » Футболни прогнози » Елфсборг – Хакен

ЕлфсборгХакен

Елфсобрг – Хакен
Швеция – Алсвенскан
Неделя – 12.07.2015

Елфсборг няма как да бъдат щастливи от спечелената точка в последния кръг от шведската алсвенскан лига, но поне останаха в битката за трофея в първенството където в момента се намират на 3-то място.

Днес Елфсборг ще излязат срещу Хакен пред собствената си публика, където все още не са допускали загуба (4 победи и 3 равенства). Отбора на 100% ще търси победата, като по този начин ще окаже натиск на намиращите се над него Ньоркопинг и Гьотеборг които пък имат мач помежду си.

За гостите от Хакен миналата неделя бе добра, като те прекратиха серията си от 4 мача без победа, надделявайки у дома над Хелзигборг с 3:2, което пък от своя страна има помогна да се изкачат малко в класирането.

В момента Хакен се намират на 7-мо място  и са на 9 точки от днешния си съперник, който от своя страна е заел последното място водещо в Лига Европа. Представянето на отбора като гости, не бе никак лошо до последните 2 мача където загубиха Йефле с 2:0, и завършиха наравно с намиращия се на последното място Атвидабергс. 

Общо взето, смятам че Елфсборг са способни да бележат доста голове, особенно пред собствената си публика и очакванията ми са днес да постигнат победа като вероятен резултат очаквам да е 2:0 или 2:1.

Прогноза: 1 при коефициент от 1,68

Betfair width=Регистрирай се и участвай в играта на Betfair!Betfair width=

Остави коментар