Начало » Футболни прогнози » Чили – Перу

ЧилиПеру

Чили – Перу
Копа Америка
Вторник 30 юни 2015

Домакините от Чили успяха да се класират до полуфиналите на Копа Америка, след като в четвъртфиналната фаза доста трудно отстраниха Уругвай  и сега са фаворити да сторят същото и с Перу, който доста изненадващо, но пък напълно заслужено се намира в тази фаза на турнира след като в последния си мач победи Боливия с 3:1.

В последните си 4 мача, чилийците на 3 пъти са запазвали мрежата си суха, като единствения път когато това не бе така, бе в мача с Мексико завършил 3:3. Срещу Еквадор, Боливия и Уругвай обаче, Чили победиха на нула, съответно с 2:0, 5:0 и 1:0. 

Перу също показват стабилна игра в отбрана по време на турнира. Още в първия си мач отбора се изправи срещу Бразилия и, въпреки че допусна гол в 5-тата минута, на „селесао“ им трябваше гол в допълнителното време, за да вземат 3-те точки. В следващите си мачове Перу победиха Венецуела с 1:0 и завършиха наравно с Колумбия (0:0), благодарение на което успяха да си спечелят 2-то място в групата и да продължат напред.

В четвъртфиналния си мач Перу отново бяха на път да запазят мрежата си суха, но Боливия отбеляза почетно попадение 5 минути преди края, и сега изненадата на таз годишната Копа Америка има само 2 мача без допуснат гол, но тук трябва да се спомене че отбора е допуснал само 1 гол, за последните си 3 мача и определено Чили ще трябва да поработи здраво ако иска победата.

Независимо че коефициентите за победа на Чили са малки, аз очаквам те да приложат тактика подобна на тази срещу Уругвай, защото както виждаме и двата отбора имат стабилна защита и никой от тях няма да иска да рискува, защото ако допусне гол, после ще бъде много трудно да го върне. Точно поради тази причина, аз мисля че един залог за под 2,5 гола би бил доста добър.

Прогноза: Под 2,5 гола при коефициент от 1.70

Betfair width=Регистрирай се и участвай в играта на Betfair!Betfair width=

Остави коментар