Начало » Футболни прогнози » Бразилия – Венецуела

БразилияВенецуела

Бразилия – Венецуела
Копа Америка
22 юни 2015

С всеки изминал мач Копа Америка ни показва, че това е един от най-непредсказуемите турнири. Факта че преди последния кръг от груповата фаза, всички 4-ри отбора от група C са с по 3 точки, напълно ни доказва това.

В последния кръг от групата, дългата победна серия на „селесао“ бе прекъсната от доста изненадваща загуба от Колумбия с 1:0. Сега въпроса е, може ли  Бразилия да се върне към победния път, или Венецуела ще ги изненада неприятно, както го направи в последните две срещи между двата отбора.

Въпреки че бразилците загубиха последния си мач, те доминираха през по-голямата част от мача, но това пък не означава че са стигнали до много голови положения. За статистиката ще кажа, че Колумбия имаше повече чисти положения , независимо от факта че през повечето време се защитаваше.

По-важното от мача с Колумбия е не загубата, а червения картон на Неймар в края на мача, който няма да му позволи да вземе участие в нито 1 мач до края на Копа Америка, дори и Бразилия да стигнат до финала. В това положение Дунга е нагърбен със задачата да реши кой ще замести звездата на Барселона в днешната, а и в следващите срещи, ако отбора се класира.

Факта че звездата на Бразилия няма да играе днес, и това че последните две срещи на „селесао“ с Венецуела са завършили при резултат 0:0, явно не притеснява букмейкърите, защото коефициента за тяхна победа се върти около 1.60.

За Венецуела ще кажа, че отбора се върна към живота през 2015 година, след като предната година не приключи никак добре за тях. През тази година, отбора има изиграни 6 срещи като в 4-ри от тях е постигнал победи. По-интересното обаче е , че всички тези 4-ри победи са с по 1 гол разлика.

В първата си среща от Копа Америка, Венецуела поднесе изненадата в Група C , побеждавайки Колумбия с 1:0, но след това изгуби от Перу играейки повече от 60 минути с човек по-малко и така остави съдбата си за класиране напред да се реши в тази среща.

За последните си 9 мача, Венецуела са успели да запазят мрежата си суха само на 2 пъти, и въпреки че Бразилия днес ще е без звездата си – Неймар, смятам че ще победят, било то и с минимална разлика.

Прогноза:1 при коефициент от 1.61

Остави коментар