Начало » Букмейкъри, Футболни прогнози » Bet365 с лиценз за България

След епични процедури по лицензиране, продължили близо две години един от най-популярните букмейкъри в световен мащаб – Bet365 най-после получи лиценз за България и ще може отново да оперира легално на българския пазар. Едновременно с получаването на лиценза компанията закри всички сметки на български играчи, а всеки стар или нов клиент трябва да се регистрира на ново, което може да стане оттук или като кликнете на някой от банерите ни.

Първоначално се очаква да бъдат приемани залози само в секция „Спортни залози“, а останалите („Покер“, „Казино“ и „Игри“) да останат недостъпни за българските потребители.

Ето и пълният текст от решението на ДКХ:

„След като разгледа изложените обстоятелства в Докладна записка с изх. № 000030-6208/02.06.2016 г., Държавната комисия по хазарта РЕШИ:

В изпълнение на Решение № 3351/16.05.2016 г. на АССГ разпорежда издаването на удостоверение по чл. 34, ал. 1 от ЗХ на „ХИЛСАЙД (НЮ МЕДИЯ МАЛТА)“ ЛИМИТИД със седалище и адрес на управление: Малта, офис 1/2373, Ниво G, Куантъм Хауз, 75 Абейт Ригърд Стрийт, Та‘Ксбиекс ХВХ 1120 представлявано от Стивън Рой Иберсън – директор и Джоузеф Франсис Борг – секретар, за организиране на онлайн залагания върху резултати от спортни състезания и надбягвания с коне и кучета за срок от 5 /пет/ години. Интернет сайт, чрез който ще се извършва участието в хазартните игри: www.bet365.com.

Гласували – 4
За – 4
Против – няма.“

Остави коментар