Начало » Футболни прогнози » Берое – Брьондби

БероеБрьондби

Берое – Брьондби
Лига Европа
Четвъртък – 16.07.2015

Втория квалификационен кръг от Лига Европа ни представя още един двубой с българско участие и това е мача на Берое с Брьондби. Срещата ще бъде предавана по Диема Спорт от 20:00 българско време.

Старозагорци започнаха турнира от първия кръг където съдбата им отреди да играят с не чак толкова претенциозния отбор на Атлантас. За радост на всички фенове на българския футбол и специално на Берое, „заралии“ победиха и в двете срещи ,и след общ резултат 5:1 и 4 попадения на Спас Делев продължиха напред към 2-я кръг.

Преди срещата с Атлантас, Берое бяха изиграли само 2 контроли с други български отбори и не бяха в най-добрата си физическа форма. Дори след 2-та мача с литвоците, капитана Иво Иванов сподели, че отбора все още не е на 100%. Въпреки това, той също така каза, че старозагорци ще дадат всичко от себе си, да зарадват града и всички фенове в България.

След реванша с Атлантас , доста започна да се говори за отбелязалия общо 4 гола в двете срещи – Спас Делев, но Петър Хубчев реагира бързо и , сподели че неговия тим няма нужда от лидер, и не мисли, че той се държи като такъв. Според мен обаче Брьондби ще обърне сериозно внимание на нападателя от с.Ключ, и въпреки това смятам, че ако Берое успее да отбележи гол днес, то той ще е дело именно на Делев, или той ще е допринесъл в голяма част за това.

Добрата новина за нас идваща от страната на Брьондби е отсъствието на Даниел Агер който е изключително опитен състезател, но не се намира в оптимална форма и бе оставен в Дания, да се подготвя за неделния мач с Орхус. 

Прогноза: Под 2,5 гола при коефициент от 1.75

Betfair width=Регистрирай се и участвай в играта на Betfair!Betfair width=

Остави коментар